Werken Bovenstraat en Grootheide

Werken Bornem

Deze week starten er werken aan de riolering in Branst, waardoor een deel van de Bovenstraat afgesloten zal worden. Vrijdag wordt een deel van de Grootheide afgesloten.


Tot en met maandag 28 november is de Bovenstraat in Branst volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Kuytekopstraat. Er worden rioleringswerken uitgevoerd. Er wordt tijdens de werken een omleiding voorzien langs de Benedenstraat, Langenbergstraat en Waterheidestraat.

De bussen van de Lijn (lijn 252 en lijn 257) worden omgeleid en bedienen volgende haltes niet: Van Meerbeeklaan, Zuster Theresialaan, Meivisstraat, Bovenstraat in Mariekerke en Waterheidestraat, Kerk in Branst. Er zijn vervanghaltes voorzien op volgende locaties: Sint-Jansbeekveld in Mariekerke en Reigerlaan, Kerk in Branst.

Grootheide

Vrijdag 25 november wordt de Grootheide tussen de Kloosterstraat en de Eikenlaan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Er wordt omleiding voorzien langs de Eikenlaan, Berkenlaan, Brandheide en Kloosterstraat. (gdb)

Black Friday 2022Black Friday 2022