Vinnie Frans en KSV Bornem veroveren eerste overwinning in maanden met 2-0 zege in derby tegen Willebroek

Eerste elftal KSV Bornem

KSV Bornem verslaat Willebroekse SV met 2-0: Een terechte overwinning voor de jonge ploeg na hun geweldige inspanningen


KSV Bornem heeft aangetoond dat ze het goede spel van de vorige thuiswedstrijd tegen leider SK Zandhoven kunnen voortzetten door de derby tegen buur SV Willebroek te winnen. Ondanks het ontbreken van drie geschorste spelers, Braet, Bigdad en Spoelders, wisten de jonge vervangers zich sterk te manifesteren.

Het duurde slechts een kwartier voordat Nyarko de score opende met een stevige kopbal (15’). Stevens moest nog een schot van Saih pareren (20’), maar die wist toch te scoren na een mooie rush langs de zijlijn van Noël (25’, 1-0). Voor de rust kwamen Saih en De Man nog dicht bij een dubbele voorsprong.

In de tweede helft probeerden de bezoekers het evenwicht te herstellen, maar het was Marcelo die met een schot rakelings naast de verste paal ging. Doelman Frans was op het uur alert toen M’Faume de bal tegen de paal trapte en zo terug in zijn handen (61’). Even later besliste Bornem de wedstrijd met een mooie aanval toen De Man de bal in de verste benedenhoek schoof (63’, 2-0).

KSV Bornem heeft eindelijk weer een overwinning kunnen boeken, maar deze zege zal waarschijnlijk niet veel invloed hebben op de rangschikking.

Bron: https://www.ksvbornem.be/nieuws/5372/ksv-bornem-willebroekse-sv-2-0