Gezinsbond Bornem organiseert opnieuw tweedehandsbeurs

Zaterdag 19 maart organiseert de gezinsbond Bornem opnieuw een tweedehandsbeurs voor babyspullen en kinderkledij. Deze beurzen zijn al jarenlang een succes bij leden en niet leden met baby’s en jonge kinderen.


Baby’s, peuters en kleuters groeien snel en de kledij is dus verre van versleten. Het is dus voor iedereen nuttig om die kleertjes of andere babygerief van de hand te doen. Jonge ouders kunnen dit dan kopen voor een zacht prijsje. Uit onderzoek van de Gezinsbond blijkt dat bijna driekwart van de ouders de babyuitzet niet (volledig) nieuw koopt. Kleertjes, speelgoed en autostoeltjes zijn daarbij het meest populair.

De tweedehandsbeurs gaat opnieuw door in de grote polyvalente zaal van Ter Dilft op zaterdag 19 maart 2022 van 9:30u tot 12:30u. De standen zijn voorbehouden aan de leden maar iedereen is welkom om te komen kijken en te kopen. De toegang is gratis. Uiteraard zijn de op dat moment geldende corona-maatregelen van toepassing.

De kleertjes die niet verkocht geraken nemen de leden terug mee naar huis of worden geschonken aan het Sociaal Huis van Bornem en de welzijnsorganisatie De Schakel uit Puurs-Sint-Amands