Standaard Boekhandel Bornem zoekt nieuwe uitbater

Standaard Boekhandel Bornem

Standaard Boekhandel in de Boomstraat te Bornem kondigt aan dat ze op zoek zijn naar een nieuwe zelfstandige uitbater om hun boekhandel te beheren. Ben jij gepassioneerd door boeken en heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen winkel? Dan is dit een unieke kans voor jou!


Standaard Boekhandel is op zoek naar een commercieel sterk en gedreven individu met een uitgebreide kennis van boeken. De ideale kandidaat heeft een passie voor literatuur en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om klanten optimaal te adviseren bij hun aankopen.

Als zelfstandige uitbater krijg je de mogelijkheid om jouw eigen stempel te drukken op de boekhandel. Het is een kans om de lokale gemeenschap te dienen en een ontmoetingsplek te creëren voor boekenliefhebbers van alle leeftijden.

Indien je geïnteresseerd bent in deze unieke kans om jouw passie voor boeken om te zetten in een succesvolle onderneming, aarzel dan niet om contact op te nemen met Standaard Boekhandel. Meer informatie over de functie en het sollicitatieproces is te vinden op hun website of door persoonlijk een bezoek te brengen aan de winkel in de Boomstraat.

Standaard Boekhandel kijkt ernaar uit om de volgende gepassioneerde boekenliefhebber te verwelkomen die de kans krijgt om deze prachtige boekhandel voort te zetten en te laten floreren in het hart van Bornem.

Contactgegevens Standaard Boekhandel: yves.dhauwe@standaardboekhandel.be