Ontdek de vernieuwde Handy Home – Fera tijdens het heropeningsweekend op 29, 30 april en 1 mei

Heropeningsweekend Fera Bornem

Al 35 jaar lang is Fera Doe Het Zelf een begrip in onze regio. Sinds enkele jaren gaat de winkel verder onder de naam HandyHome FERA, met Tim Van den Elzen als nieuwe zaakvoerder.


De afgelopen jaren zijn er verschillende investeringen gedaan om de winkel nog beter te maken voor de klanten.

Zo zijn er verschillende open ruimtes gecreëerd die de klant rust geven tijdens het winkelen. Daarnaast beschikt de winkel over een indoor en outdoor drive-in van maar liefst 600 m², waar klanten gemakkelijk bouwmaterialen, tuinafsluitingen en tuinaanleg kunnen laden. Beide zijn bereikbaar voor klanten met een winkelkar en met een wagen of bestelwagen + aanhangwagen.

HandyHome FERA biedt meer dan alleen de standaard doe-het-zelf benodigdheden. Het assortiment omvat onder andere tuinmeubels, parasols, huishoudproducten, een groot aanbod werkkledij en een zeer ruime vernieuwde verlichtingsafdeling. Sinds kort is er ook een professioneel assortiment beschikbaar, speciaal voor de zelfstandige klanten. Hierbij kan gedacht worden aan professioneel elektrisch gereedschap van Makita, professioneel handgereedschap van Ironside, professionele werkkledij, werkschoenen en persoonlijke bescherming, en een professioneel merk van bevestigingen.

Service staat al jaren centraal bij HandyHome FERA. Zo biedt de winkel onder andere een leverdienst, gratis zaagservice, verhuur van professioneel materiaal, laadservice in de drive-in, service desk, verfmengmachine van Akzonobel en het eigen huismerk HOME. Ook op bestelling werken is geen probleem bij HandyHome FERA. Het personeel doet er alles aan om elke klant te kunnen helpen.

Op 29, 30 april en 1 mei vindt de grote heropening plaats van HandyHome FERA. De hele maand mei zullen er verschillende grote promo’s aangeboden worden. Iedereen is van harte welkom om de vernieuwde winkel te ontdekken.