Nieuwe videoclip voor lokaal talent ‘Apollo 21’

Bornemse Band Apollo 21

(c) Wim Kempenaers

Ontdek de compromisloze classic rock van Apollo 21! Drie jaar geleden opgericht door Bornemnaren Thomas Vanhaute, Maurice Cassiers, Chris Dedecker en Jo De Wolf


Bornemnaren Thomas Vanhaute, Maurice Cassiers, Chris Dedecker en Jo De Wolf richtten drie jaar geleden de rockband “Apollo 21” op met als missie het brengen van compromisloze versies van tijdloze klassiekers. De corona-pandemie gaf hen echter meer tijd dan verwacht om hun repertoire op te bouwen. In april vorig jaar maakten ze hun debuut als afsluiter van het Aalsterse “Schellemette Rock”.

Afgelopen zomer traden ze op tijdens “Lokale Helden” in CC Binder, “De Zomer van Puurs-Sint-Amands” en “Kalfort Kermis”. Hoewel het deze zomer nog onzeker is, hopen ze te kunnen optreden op verschillende festivalletjes en zomerconcerten. In afwachting daarvan heeft Apollo 21 de handen ineengeslagen met entertainment center “Project 13” in Klein Mechelen voor een Bornemse videoclip.

Apollo 21 wil een stevige classic rock-act zijn die geen enkel publiek onberoerd laat. Met hun tijdloze klassiekers hopen ze de harten van muziekliefhebbers te veroveren. Hoewel ze door de coronapandemie hun debuut moesten uitstellen, zijn ze vastberaden om hun muzikale droom te verwezenlijken. Hun samenwerking met “Project 13” zal ongetwijfeld een groot succes worden en we kijken uit naar meer van Apollo 21 in de toekomst.