Nieuwe kleding webshop uit Bornem – Atelyayy

Atelyayy Bornem

Geleid door het ondernemende koppel Jade en haar man Jasper, is deze gloednieuwe webshop nu officieel gelanceerd en klaar om jouw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen.


Als gezicht achter de schermen van Atelyayy heeft Jade altijd al de droom gehad om haar eigen webshop te starten. Gedreven door haar passie voor unieke producten en haar onstilbare verlangen om klanten te verrassen, besloot ze samen met haar echtgenoot de sprong te wagen.

Bij Atelyayy draait alles om jou – de moderne, stijlbewuste consument die op zoek is naar kwaliteit en originaliteit. Met een zorgvuldig samengestelde collectie van de nieuwste trends in mode en accessoires, biedt Atelyayy een uitgebreide selectie die zeker aan al je wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een elegant avondjurkje voor een speciale gelegenheid of trendy sieraden om je outfit compleet te maken, Atelyayy heeft het allemaal!

Neem een kijkje op de webshop door te surfen naar www.atelyayy.be!
Volg jij hen al op Facebook of Instagram? Indien neen, ga hen zeker even volgen om mee te zijn met alle mooiste trends van het moment!