Loltrappers Organiseren Retro Rollenkoers om Geld In te Zamelen voor Kom op tegen Kanker

Loltrappers Organiseren Retro Rollenkoers

Maak je klaar voor een spannend sportevenement dat niet alleen draait om de sensatie van de race, maar ook om een verschil te maken in de strijd tegen kanker. De Loltrappers, een lokale groep fietsliefhebbers, staan klaar om “KOERS TEGEN KANKER 2.0” te organiseren – een liefdadigheidsretro-rollenkoers evenement, allemaal ter ondersteuning van het initiatief “Kom op tegen Kanker”.


Zet zaterdag 7 oktober in je agenda, want om 18:00 uur gaan de deuren van de prestigieuze Plaza zaal in Sint-Amands wijd open om deelnemers en toeschouwers te verwelkomen. Het evenement belooft een nostalgische ervaring, die doet denken aan klassieke wielrenwedstrijden, en dat allemaal voor een nobel doel.

Ben je klaar om de adrenaline door je aderen te voelen stromen terwijl je op een retro koersfiets stapt en het rechtstreeks opneemt tegen andere teams? Het evenement nodigt je uit om een droomteam van vier renners samen te stellen en je vaardigheden te tonen in een nek-aan-nek race vol uitdagende proeven. Wie gaat er met de titel van “KOERS TEGEN KANKER” kampioen vandoor door de beste tijd neer te zetten? De strijd om de felbegeerde trofee en gouden medaille is begonnen!

Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Slechts 20 teams krijgen de kans om deel te nemen aan dit opwindende evenement. Dus trommel je vrienden op, breng je team op de been en zorg ervoor dat je klaar bent om de uitdaging aan te gaan.

Maar dat is nog niet alles!

Verder dan de felle competitie en de adrenalinekick, draagt jouw deelname een nobel doel met zich mee. Door deel uit te maken van “KOERS TEGEN KANKER 2.0,” lever je een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Samen kunnen we een betekenisvolle impact hebben en degenen die tegen deze formidabele ziekte strijden, ondersteunen.

Alsof dat nog niet genoeg is, biedt het evenement een smakelijke selectie snacks en drankjes tegen redelijke prijzen. Geniet van overheerlijke hamburgers, verfrissende drankjes, en vergeet niet je geluk te beproeven in de opwindende tombola. Wie weet loop je wel weg met fantastische prijzen die een extra laag spanning toevoegen aan de avond!

Meer informatie en inschrijving hier