Inbrekers dringen woning binnen en stelen portefeuille

inbraak Bornem

Inbraak in Edmond Vleminckxstraat, dieven stelen portefeuille


Bornem – In de Edmond Vleminckxstraat heeft zich een inbraak voorgedaan, waarbij dieven er vandoor zijn gegaan met een portefeuille. De gestolen portefeuille bevatte bankkaarten en andere persoonlijke bezittingen.

De lokale politie van de zone Rivierenland is momenteel bezig met een grondig onderzoek naar de inbraak. Ze trachten alle beschikbare sporen te verzamelen en de daders op te sporen. Bewoners in de buurt worden aangespoord om eventuele verdachte activiteiten onmiddellijk te melden aan de politie.

De politie benadrukt ook het belang van preventieve maatregelen om inbraken te voorkomen. Het is raadzaam om altijd deuren en ramen goed af te sluiten, zelfs wanneer u maar even van huis bent. Daarnaast is het verstandig om waardevolle bezittingen uit het zicht te houden en waar mogelijk te beveiligen.

Het onderzoek naar de inbraak in de Edmond Vleminckxstraat loopt nog en er zijn voorlopig geen verdere details bekendgemaakt. De politie roept getuigen of mensen met informatie op om contact op te nemen en hun medewerking te verlenen om deze misdaad op te lossen.