Het Huis verwelkomt ondernemers in Bornem

Het Huis Bornem

Begin 2023 opent aan het Stationsplein 1 in Bornem Het Huis. Het majestueuze gebouw dat bekend is als Het Notarishuis zal worden omgetoverd tot een heuse hub voor ondernemers.


Begin 2023 opent aan het Stationsplein 1 in Bornem Het Huis. Het majestueuze gebouw dat bekend is als Het Notarishuis zal worden omgetoverd tot een heuse hub voor ondernemers. De ruimtes in deze eclectische herenwoning bieden voor elk wat wils. Alle kosten zijn in de huurprijs inbegrepen (inclusief verwarming en elektriciteit).

Momenteel zijn de verbouwingen nog volop bezig, maar vanaf januari worden in dit complex kantoorruimtes, desks en meeting rooms verhuurd, waarvan de inrichting nog zelf gekozen kan worden bij Wonen Met Idee. Intussen zijn al 7 van de 12 kantoorruimtes bezet door bedrijven zoals Julimmo, Bokesi, Eurocave, Wonen Met Idee, en andere.

Maak een afspraak via info@julimmo.be voor jouw privé rondleiding in Het Huis op zaterdag 26/11. Verder nodigen wij iedereen uit om de sfeer te komen opsnuiven en voor een lekker hapje en drankje tijdens de opendeurdag op zaterdag 03/12 tussen 11u en 17u.

Op zoek naar een inspirerende werkplek voor jezelf of je onderneming in een unieke setting?

Neem dan gerust contact op met Julimmo via info@julimmo.be of 03 303 39 36.

Meer info kan je vinden op de website: www.hethuis.works.