Gezinsbond Bornem organiseert tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs Gezinsbond Bornem

Zaterdag 18 maart 2023 organiseert de gezinsbond Bornem opnieuw een tweedehandsbeurs voor babyspullen en kinderkledij. Op deze beurs zijn alle ouders en grootouders welkom om te komen kijken en kopen.


De tweedehandsbeurs is gericht op kledij van baby’s en peuters en kleuters en babymateriaal. De standen zijn wel voorbehouden voor leden van de Gezinsbond. Omdat kleine kinderen snel groeien zijn de kleertjes nog zo goed als nieuw en dus zeker bruikbaar voor een tweede gebruik.

De tweedehandsbeurs gaat opnieuw door in de polyvalente zaal van Ter Dilft op zaterdag 18 maart 2023 van 9:30u tot 12:30u. De toegang is gratis. Tip: breng je UIT-pas mee.

De kleertjes die niet verkocht geraken, nemen de leden terug mee naar huis of worden geschonken aan het Sociaal Huis van Bornem en de welzijnsorganisatie De Schakel uit Puurs-Sint-Amands.

Over de Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. De Gezinsbond verdedigt de belangen van alle gezinnen en alle kinderen in Vlaanderen en Brussel en voorziet in tal van voordelen voor de 240.000 aangesloten gezinnen. Ook in Bornem zijn er 4 lokale kernen van vrijwilligers actief.