Bornems ziekenhuis organiseert concerten voor “Kom op tegen Kanker”

AZ Rivierenland Bornem

Het AZ Rivierenland, dat campussen heeft in Bornem, Rumst en Willebroek, organiseert twee klassieke concerten ten behoeve van Kom op tegen Kanker. Op 31 maart zal de Heilig Hartkerk in Boom worden gevuld met muziek, terwijl op zondag 2 april de Sint-Margaretakerk in Wintam (Bornem) het podium zal zijn voor de muzikanten. Het AZ Rivierenland verwacht verschillende topmuzikanten, waaronder de bekroonde pianiste Katsura Mizumoto, evenals lokaal talent zoals dokter Koen Bultynck, een cardioloog op campus Rumst, die zijn muzikale bijdrage zal leveren.

Bezoekers kunnen genieten van een gratis receptie na het muzikale spektakel. Het eerste concert zal plaatsvinden op 31 maart van 20.00 tot 21.00 uur in de Heilig Hartkerk aan de Antwerpsestraat 360 in Boom. Op zondag 2 april wordt er van 11.30 tot 12.30 uur gemusiceerd in de Sint-Margaretakerk op het Sint-Margaretaplein 2 in Wintam (Bornem).

Inschrijving is verplicht en kan worden gedaan via deze link, terwijl vrije bijdragen ook welkom zijn en kunnen worden gestort via deze actiepagina. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker.