BLENTT: Het innovatieve totaalconcept voor een interieur op maat uit Bornem

BLENTT Interieur Bornem

Een nieuw interieur is een investering waar veel bij komt kijken. Het begint bij het bepalen van de juiste stijl en sfeer, tot het kiezen van materialen en meubels die hierbij passen. Het is niet altijd even makkelijk om de juiste keuzes te maken en om alles op elkaar af te stemmen. Gelukkig biedt BLENTT een nieuw en innovatief totaalconcept aan dat klanten volledig ontzorgt bij het creëren van hun ideale interieur.


Bij BLENTT wordt alles in eigen beheer op maat gemaakt in het atelier in Bornem. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Het team van BLENTT bestaat uit vakmannen die helpen bij de creatie in het atelier. Hierdoor kan het team van BLENTT een snelle en efficiënte productie garanderen en worden de producten met de grootste zorg gemaakt en geplaatst.

“We staan zelf in voor alles: van het mee denken, het ontwerpen, het maken tot het plaatsen van meubilair”, aldus Leen Rooms. “Op deze manier kunnen we onze klanten een volledig ontzorgde en zorgeloze ervaring bieden bij het realiseren van hun ideale interieur.”

BLENTT biedt klanten dus niet alleen een nieuw interieur, maar ook een volledige ontzorging en begeleiding van begin tot eind. Met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit is BLENTT het innovatieve totaalconcept voor een interieur op maat.

Bekijk de website van BLENTT: https://blentt.be/