Afscheid van Shauni na 9 jaar Café Het Zandhof

Shauni Cafe Het Zandhof Bornem

Het populaire café Het Zandhof zal binnenkort afscheid nemen van Shauni Hillegeer. Na 9 jaar achter de tapkraan te hebben gestaan, heeft Shauni besloten om de fakkel door te geven aan nieuwe uitbaters. Het weekend van 27 en 28 mei 2023 zal haar laatste weekend zijn bij Het Zandhof.


Shauni heeft aangegeven dat het tijd is voor iets anders en dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. Voordat ze vertrekt, wil ze echter graag alle trouwe klanten nog eens zien passeren en afscheid nemen.

Hoewel het voor Shauni een afscheid betekent, is het voor haar klanten slechts een tot ziens. Het Zandhof zal zijn deuren blijven openen en de nieuwe uitbaters zullen hun uiterste best doen om de reputatie van het café hoog te houden.

Het Zandhof is al jaren geliefd bij velen. Het café biedt niet alleen een breed scala aan dranken aan, maar ook een gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Het zal zeker even wennen zijn voor de vaste klanten om Shauni te moeten missen, maar het café zal ongetwijfeld een nieuwe en verfrissende draai geven aan de toekomst van Het Zandhof.